top of page
digiVision Computers

Computers en randapparatuur

Bij digiVision kun je kiezen uit een breed scala aan computerapparatuur die voldoen aan jouw behoeften. Of je nu een eenvoudig werkstation nodig hebt voor kantoortaken, een krachtige computer voor het bewerken van foto's en video's, een compacte laptop om onderweg te werken of een handige tablet om al je documenten overal te kunnen raadplegen, wij hebben het allemaal in huis. Bovendien helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze en configureren wij je apparaten volledig naar jouw wensen en specificaties.

Naast de vele software- en infrastructuuroplossingen die digiVision voor je kantoor biedt, leveren en onderhouden we ook je computerhardware. Enkele computertypes plaatsen we hier in de kijker.

Micro

Aan gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare desktop-computer, stellen we vaak een mini-PC uit de Intel NUC reeks voor.

De mini PC vinden we veel eleganter dan een klassieke desktop of All-in-One PC, en is ook veel minder gevoelig voor storingen en makkelijker te onderhouden dan deze laatste.

De Intel NUC bestaat in diverse uitvoeringen met verschillende processoren, de voorgestelde configuratie kunnen we dus goed afstemmen op de aard van het latere gebruik en op de software die erop zal gebruikt worden.

Banner NUC.png

Overzicht van de aansluitingen van deze kleine maar krachtige computer:    (*)

(*) onder voorbehoud van wijzigingen

Banner NUC 002 kopiëren.png

Maatwerksystemen

Maatwerksyst

Soms heb je specifieke wensen of zoek je naar iets wat niet standaard aangeboden wordt. Bij ons kun je terecht met al jouw vragen en noden. Of je nu een grafisch ontwerper bent of een fanatieke gamer, wij helpen je graag verder. Wil je zelf volledig de specificaties  van je computer kunnen bepalen?  Kom dan naar ons voor een systeem op maat! We denken met je mee over je keuze van CPU, videokaart, behuizing en alle andere mogelijkheden die voor je openstaan.

Serversystemen

Serversyt
bottom of page