top of page
Online Back-up
Keeper folder.png

We krijgen veel vragen over hoe de cyberveiligheid te verhogen.

Daarom gingen we op zoek om  - naast professionele antivirus, spambeveiliging, degelijke back-up en netwerkbeveiliging - ook een goede oplossing te vinden voor paswoordmanagement.

We vonden deze oplossing bij Keeper: een doordachte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het paswoordbeheer.

 

Paswoorden zijn al een hele tijd het target van hackers. Deze trend wordt alleen maar erger.

 

Wat biedt Keeper paswoord management software je ?

 

  • Je moet zelf geen paswoorden meer onthouden.

Vaak wordt de fout gemaakt om een eenvoudig paswoord te kiezen dat dan ook nog voor verschillende accounts, apps en websites wordt gebruikt. Daar houden hackers van!

Met de hulp van een paswoordmanager kan je  moeiteloos complexe én unieke paswoorden gebruiken.

 

  • Een paswoordmanager beveiligt ook tegen phishing: een opgeslagen login & paswoord zal alleen maar op de juiste website worden gebruikt. Een phishing-website zal door de paswoordmanager herkend worden.

 

  • Illegale Keylogger software die je toetsaanslagen registreert kan je paswoorden niet meer onderscheppen, je hoeft ze immers niet meer zelf in te tikken.

 

  • In Keeper zit de functie KeeperFill : deze functie vult voor jou automatisch de code voor 2Factor-authenticatie in bij websites die dit gebruiken.

 

  • Keeper laat je toe om paswoorden veilig te delen:  Je hoeft niet meer te zeggen wat je paswoord is. Je deelt je paswoord via Keeper en het blijft geheim.

 

  • De Keeper software is in tegenstelling tot de gratis varianten die de ronde doen, nog nooit gekraakt.

Alle opgeslagen gegevens worden versleuteld opgeslagen, Je kan er ook voor kiezen om alleen een offline kopie te bewaren, of je kan ook een kopie online in je Keeper-account bewaren.

 

  • De Keeper software kan je tegelijk installeren op uiteenlopende types toestellen en Operating systemen ( iOS, Windows, Linux, Android, …)

 

  • In je licentie van Keeper zitten ook accounts om je privé paswoorden en die van de gezinsleden beveiligd te gebruiken. De privé paswoorden worden gescheiden van de andere opgeslagen.

 

  • In je licentie van Keeper zit ook opslagruimte om bestanden versleuteld te bewaren.

 

Je paswoorden zijn van jou. Wapen jezelf tegen hackers en wees ze met Keeper een stap voor!

Keeper
bottom of page