top of page

Met het inzetten van de tools uit de Office-suite van Microsoft kunnen we je manier van werken drastisch efficiënter maken.

Office is meer dan Word en Excel.

Office is meer dan e-mail.

Office is collaboration, efficient werken en samenwerken.

Meer info vind je hier

SpamTitan Emailfiltering

Email is veruit het meest 'populaire' kanaal waarlangs malware zich verspreidt.
Met SpamTitan hebben we een oplossing die dit daadwerkelijk verhelpt.

Email & Collaboration
Spamtitan Filter.png

Spamtitan wordt eenmalig geïnstalleerd per domeinnaam die je gebruikt en is dan ineens actief voor alle emailadressen binnen dat domein.

Eens SpamTitan filtering is geactiveerd en iemand stuurt een mail naar jouw e-mailadres, dan wordt die mail eerst gescand door de filters van SpamTitan, pas daarna wordt hij doorgegeven aan de server die jouw mailserver. Spam, gevaarlijke links, dubieuze bijlagen,.... worden in quarantaine geplaatst of onschadelijk gemaakt. Met een accuraatheid van 99,7% komen alleen veilige mails komen terecht in je mailbox!

SpamTitan is een oplossing die dus niet lokaal draait, maar die op een cloud-server je mailverkeer gaat analyseren en scannen. Dit heeft als voordeel dat er op de werkstations niets moet geïnstalleerd worden om SpamTitan in te zetten. SpamTitan verandert ook niets aan je manier van werken. Wel krijg je de mogelijkheid na te gaan welke acties door SpamTitan werden odernomen en welke mails al dan niet als verdacht werden behandeld.

SpamTitan Emailfiltering: Hoe werkt het?

Office
OfficeBanner.jpg

Office 365 Collaboration

o365email.jpg
o365sharepoint.jpg
o365apps.jpg
o365skype.jpg

Al je e-mails synchroon op al je apparaten

Office 356 bevat een complete e-mailoplossing waarmee alle medewerkers e-mail kunnen versturen en ontvangen, synchroon op alle apparaten: PC, Mac, Smartphone, tablet, ...

Bestanden opslaan in de cloud en delen

Met Sharepoint Online kan je bestanden opslaan en delen in de Cloud, en lokaal synchroniseren op uw PC. Ontdek de vele mogelijkheden om samen te werken, zowel binnen als buiten de firma.

Apps zoals Word en Excel op elk apparaat

Uw vertrouwde Office apps, zoals Word, Excel, Powerpoint, Onenote, Access en meer, beschikbaar zowel on-line (in web versie) als op uw PC, Mac, tablet,... (complete versie). Altijd recht op de nieuwste versie!

Communiceren en video chatten

Skype For Business & Teams openen een hele resem mogelijkheden om te communiceren met collega's en klanten, zoals videochatten, teleconferenties met meerdere personen, en nog veel meer.

bottom of page