top of page
Netwerken & Netwerkbeveiliging
patchkast.jpg

Netwerkinfrastructuur, bekabeld en draadloos

Met VOIP Telefonie bieden we bedrijven en thuiswerkers de mogelijkheid om flexibeler en vooral goedkoper te bellen

Een goed werkend netwerk vereist een solide infrastructuur. Problemen binnen je netwerk worden vaak veroorzaakt door slechte verbindingen, zoals slechte bekabeling, slecht gemonteerde contacten en een draadloos netwerk dat niet voldoet aan jouw specifieke eisen.

Onze technici zijn opgeleid om deze problemen snel en effectief aan te pakken en beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis om dit te doen. Of je nu een bestaande installatie heeft of een volledig nieuwe wilt opzetten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om je te helpen!

1280px-Watchguard_logo.svg.png

Watchguard

WatchGuard is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat realtime-beveiliging biedt tegen elke vorm van bedreiging. Bij WatchGuard kies je volledig de mate van bescherming van je omgeving, inclusief je virtuele omgevingen zoals je eigen cloud

In een tijd waarin cyberaanvallen op bedrijven blijven toenemen, is WatchGuard een betrouwbare securitystrategie die organisaties van elke omvang helpt om hun netwerk en gegevens te beschermen. Het brede scala aan netwerkbeveiligingsservices van WatchGuard omvat onder meer spamblokkering, webfilters, Intrusion Prevention Service (IPS), Gateway AntiVirus (GAV), applicatiebeheer en geavanceerde services voor bescherming tegen geavanceerde malware, ransomware en het verlies van gevoelige gegevens.

 

Daarnaast biedt WatchGuard volledige netwerkzichtbaarheids- en beheerservices, waardoor bedrijven altijd controle hebben over hun netwerkbeveiliging. Kortom, met WatchGuard slaap je op beide oren en heb je de beste beveiliging voor je bedrijfsnetwerk en data.

bottom of page