top of page

digiVision richt je thuiskantoor in.

Wil je thuiswerk efficiënt organiseren, dan geven we je hier enkele tips waarmee digiVision je alvast de goede weg op zet.
Geïnspireerd? Contacteer ons en we helpen je verder, telefonisch of via onderstaand contactformulier!
geplakte%20afbeelding%202048%20x%202048.
  • Veilige VPN-verbinding

Met een VPN verbinding (permanent of alleen wanneer je aan het werk bent) maak je een veilige en snelle verbinding met het werk. Bedrijfsdata of -software wordt toegankelijk voor de thuiswerker. Zonder gevaar voor datalekken.

  • Telefonische bereikbaarheid

Telefonische bereikbaarheid is vaak een moeilijk punt bij thuiswerk. Met de telefonie-oplossing van digiVision maken we hier echter komaf mee. Bellen vanaf je kantoor thuis wordt dan even handig als bellen op het werk. Een klant hoeft niet te merken dat je belt of doorschakelt vanaf thuis.

jabra.PNG
  • Handige headset

De aanschaf van een degelijke (draadloze) headset betekent vaak een verademing: deelnemen aan een meeting terwijl je de handen vrij hebt, goede geluidskwaliteit en een microfoon die het eventuele omgevingsgeluid zorgvuldig wegfiltert. Maar ook je eventuele huisgenoten zijn blij niet meer te moeten meeluisteren tijdens een online meeting of webinar.

jabra UC-D.PNG
  • Ergonomisch werken

Thuiswerk wordt te vaak omschreven als onhandig werken aan de keukentafel. buroVision.be heeft echter tal van ergonische hulpmiddelen die het werkcomfort aanzienlijk kunnen verbeteren. Zoek "RGO" op buroVision.be en je vindt van dat merk een volledig assortiment aan ergonomische hulpmiddelen.

RGO thuiskantoor.jpg
  • Overzichtelijk beeldscherm

Werkcomfort kan ook aanzienlijk verbeterd worden door het gebruik van een extra scherm. Ga naar computersandmore.be/monitoren en kies een 24 of zelfs 27" scherm. Vooral schermen met hogere resolutie (vb 4K) geven je echt overzicht.

MONItor 4k.jpg
  • Cloudserver

Wil je de kantoortoepassingen en data helemaal toegankelijk maken van overal, overweeg dan onze KMO in de Cloud oplossing. Een Windows Server gehost in een Proximus datacenter zorgt er voor dat je ERP-, boekhoud- en andere pakketten 24/7 draaien en gebackupt worden, en beschikbaar zijn op kantoor of thuis.

  • Maak data toegankelijk

Bedrjifsdata kan ook veel toegankelijker gemaakt worden door het inzetten van NAS of netwerkopslag. Een NAS-toestel heeft - naast back-up en beveiligingsfuncties - tal van functies aan boord die ook voor de thuiswerker kunnen gebruikt worden. Twee ervan zjijn VPN-toegang en Activesync (synchroniseert data tussen kantoor en thuiskantoor). We vertellen je hier heel graag veel meer over.

synology-diskstation-ds420-plus_edited.jpg
  • Hybride Meetingroom

Vergaderen hoeft niet meer louter fysiek op kantoor te gebeuren, ook thuiswerkers of andere gasten kunnen bij de vergadering betrokken worden. Personen die anders niet aanwezig kunnen zijn, kunnen nu deelnemen aan de hybride vergadering.

Meetingroom 2_edited.jpg
  • Microsoft Office Collaboration

Microsoft Office is niet alleen de meest gebruikte kantoorsoftware, Office wordt steeds sterker als tool om teams beter te laten samenwerken: Teams, Onedrive, Sharepoint, Outlook.. applicaties die ook jou vast kunnen helpen! 

office_365_collaboration_tools_v2-01.png
digiVision Work @ Home
bottom of page